Laatste nieuws

Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei is het Toer de Geuze en jij bent meer dan welkom! De toegang is gratis. Je kan de brouwerij bezoeken en je kan van al onze bieren genieten (ook van enkele specials). Geniet van muziek voorzien door Lembeekse muzikanten. Neem achteraf wat mee om ook thuis verder te genieten, onze biershop zal ook open zijn! Natuurlijk, bij lekker bier past ook lekker eten en dus is ook een eetstand voorzien met streekgerechten.

Heb je al eens oudere flessen Oude Geuze of Oude Kriek willen proeven of zoek je nog enkele flessen om een vintage bierkelder te starten?
In onze Biershop en BOON Bar zullen heel wat unieke flessen te ontdekken zijn tijdens Kelderdagen 2023 op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober. Er zijn zowel oudere flessen als enkele rariteiten te vinden. Let op, de meeste van deze bieren zijn uitzonderlijk dat weekend beschikbaar vanwege de zeer beperkte voorraad!

De BOON Millésime “Oude Schaarbeekse Kriek” en Oude Geuze Boon VAT 59 Monoblend vallen op de World Beer Awards 2023 in de prijzen. Op de bierwedstrijd in London werden begin augustus 2023 de winnaars bekend gemaakt. Sinds de eerste deelname door BOON in 2017 winnen ze er elk jaar, en nu opnieuw. De BOON Millésime kreeg de gouden medaille en werd als beste kriek van België uitgeroepen! De Geuze Boon VAT 59 kreeg de zilveren medaille.

Tijdens deze tasting van Oude Kriek proeven we vijf verschillende lambiekbieren en ontdekken we drie verschillende kriekenvariëteiten: Onze typische Boon krieken, Belgische Schaarbeekse krieken en Deense Stevens krieken. Ontdek de impact van het gebruik van verschillende kriekenvariëteiten in Oude Kriek, alsook de impact van extra finishing op kleine of grote houten vaten.

De tasting wordt begeleid door Frank Boon en Chris Lauriers.

Heb je al eens oudere flessen Oude Geuze of Oude Kriek willen proeven of zoek je nog enkele flessen om een vintage bierkelder te starten?
In onze Biershop en BOON Bar zullen heel wat unieke flessen te ontdekken zijn tijdens Kelderdagen op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober. Er zijn zowel oudere flessen en enkele rariteiten te vinden. Let op, de meeste van deze bieren zijn enkel uitzonderlijk dat weekend beschikbaar vanwege de zeer beperkte voorraad!

Op vrijdag 23 oktober opende de nieuwe brouwerijwinkel zijn deuren. Je vindt er alle bieren van Brouwerij Boon, enkele specials, geschenkdoosjes, bierglazen en heel wat meer. De winkel is open op vrijdagen en zaterdagen van 10u tot 18u.

Hallo daar!

Ben jij al 18 jaar of ouder?

We zien je graag terug als je 18 jaar bent.