Oude Geuze,
onze traditie

Toer de Geuze 2024

Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei is het Toer de Geuze en jij bent meer dan welkom! De toegang is gratis. Je kan de brouwerij bezoeken en je kan van al onze bieren genieten (ook van enkele specials). Geniet van muziek voorzien door Lembeekse muzikanten. Neem achteraf wat mee om ook thuis verder te genieten, onze biershop zal ook open zijn! Natuurlijk, bij lekker bier past ook lekker eten en dus is ook een eetstand voorzien met streekgerechten.

Kelderdagen 2023 - 20/10 & 21/10

Heb je al eens oudere flessen Oude Geuze of Oude Kriek willen proeven of zoek je nog enkele flessen om een vintage bierkelder te starten?
In onze Biershop en BOON Bar zullen heel wat unieke flessen te ontdekken zijn tijdens Kelderdagen 2023 op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober. Er zijn zowel oudere flessen als enkele rariteiten te vinden. Let op, de meeste van deze bieren zijn uitzonderlijk dat weekend beschikbaar vanwege de zeer beperkte voorraad!

Enkele interessante weetjes

Uitsluitend vers fruit

Om onze fruitbieren te maken gebruiken we enkel verse krieken en frambozen.

Rijping op eiken vaten

Onze traditionele bieren zijn steeds gemaakt met lambiek die gerijpt heeft op eiken vaten. Daarom hebben we intussen ’s werelds grootste voorraad lambiek bier op eikenvaten, goed voor 2,1 miljoen liter in 161 eikenhouten foeders.

Zennevallei

Onze lambiekbieren van spontane gisting zijn uniek dankzij de microflora van wilde gisten die aanwezig zijn in de Zennevallei. De Zenne stroomt tussen onze gebouwen. Korter bij de bron van deze unieke gistculturen kan men niet zijn!”

Hallo daar!

Ben jij al 18 jaar of ouder?

We zien je graag terug als je 18 jaar bent.