Oude Geuze,
onze traditie

Vacature - Coördinator bezoekerscentrum

Als coördinator van het bezoekerscentrum ben je hands-on en neem je de verschillende uitvoerende taken ter harte. Je coördineert de uitbating van de BOON Bar, de Biershop, het Proeflokaal (een zaal die we ook wel eens verhuren) en de brouwerijbezoeken. Je zorgt voor de planning van jouw team van medewerkers en stuurt hen aan. Deze medewerkers zijn flexi’s, studenten en gidsen. Daarnaast werk je ook actief mee aan de verdere uitbouw van het bezoekerscentrum. Je werkt mee aan verschillende projecten om van onze brouwerij een topbestemming te maken.

Oude Kriek Tasting (NL) 27/10/2022

Tijdens deze tasting van Oude Kriek proeven we vijf verschillende lambiekbieren en ontdekken we drie verschillende kriekenvariëteiten: Onze typische Boon krieken, Belgische Schaarbeekse krieken en Deense Stevens krieken. Ontdek de impact van het gebruik van verschillende kriekenvariëteiten in Oude Kriek, alsook de impact van extra finishing op kleine of grote houten vaten.

De tasting wordt begeleid door Frank Boon en Chris Lauriers.

Enkele interessante weetjes

Uitsluitend vers fruit

Om onze fruitbieren te maken gebruiken we enkel verse krieken en frambozen.

Rijping op eiken vaten

Onze traditionele bieren zijn steeds gemaakt met lambiek die gerijpt heeft op eiken vaten. Daarom hebben we intussen ’s werelds grootste voorraad lambiek bier op eikenvaten, goed voor 2,1 miljoen liter in 161 eikenhouten foeders.

Zennevallei

Onze lambiekbieren van spontane gisting zijn uniek dankzij de microflora van wilde gisten die aanwezig zijn in de Zennevallei. De Zenne stroomt tussen onze gebouwen. Korter bij de bron van deze unieke gistculturen kan men niet zijn!”

Hallo daar!

Ben jij al 18 jaar of ouder?

We zien je graag terug als je 18 jaar bent.