Oude Geuze,
onze traditie

Warmste brouwerijbezoeken

BOON vlamt mee tegen eenzaamheid

Samen met 27 andere brouwerijen zullen we in het kader van de Warmste Week de strijd tegen eenzaamheid mee voeren met Studio Brussel en MNM. Op zondag 1 december 2024 openen maar liefst 28 brouwerijen hun deuren om het grote publiek te laten kennismaken met het vakmanschap dat aan de basis ligt van de rijke Belgische biercultuur. De opbrengst van de verkochte toegangstickets in alle brouwerijen gaat volledig naar het DWW-fonds.

Kelderdagen 2024 - 18/10; 19/10 & 20/10

Heb je al eens oudere flessen Oude Geuze of Oude Kriek willen proeven of zoek je nog enkele flessen om een vintage bierkelder te starten?
In onze Biershop en BOON Bar zullen heel wat unieke flessen te ontdekken zijn tijdens Kelderdagen 2024 op vrijdag 18 oktober, zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober. Er zijn zowel oudere flessen als enkele rariteiten te vinden. Let op, de meeste van deze bieren zijn uitzonderlijk dat weekend beschikbaar vanwege de zeer beperkte voorraad!

Kom ook de nieuwste Oude Geuze Coingeau, BOON Millésime 2023 en Duivelsbier Wild proeven!

Enkele interessante weetjes

Uitsluitend vers fruit

Om onze fruitbieren te maken gebruiken we enkel verse krieken en frambozen.

Rijping op eiken vaten

Onze traditionele bieren zijn steeds gemaakt met lambiek die gerijpt heeft op eiken vaten. Daarom hebben we intussen ’s werelds grootste voorraad lambiek bier op eikenvaten, goed voor 2,1 miljoen liter in 161 eikenhouten foeders.

Zennevallei

Onze lambiekbieren van spontane gisting zijn uniek dankzij de microflora van wilde gisten die aanwezig zijn in de Zennevallei. De Zenne stroomt tussen onze gebouwen. Korter bij de bron van deze unieke gistculturen kan men niet zijn!”

Hallo daar!

Ben jij al 18 jaar of ouder?

We zien je graag terug als je 18 jaar bent.